Home / 吃喝玩樂 / 唔好再錯過機會! 初音 GT Project 10 周年 Racing Miku 單車衫限時復刻

唔好再錯過機會! 初音 GT Project 10 周年 Racing Miku 單車衫限時復刻

既係初音迷又係單車友的話,一定知道每年初音未來 GT Project 每年都會推出一款由不同畫師設計嘅 Racing Miku 單車衫。不過呢款單車衫只喺限定期間發售,而且有幾年唔接受海外訂購,所以好多 Fans 都錯過咗。如果你想補購嘅話,今次係機會喇!因為為紀念初音未來 GT Project 10 周年, AURORA 特登復刻返由 2010 年至 2017 年共 8 款單車衫( 2018 年版同鈴鹿 10 小時耐力賽版早前已經售完),接受海外預訂至香港時間 10 月 25 號上午 11 點。

呢 8 款復刻單車衫同當年版本有啲唔同,多咗個 10 周年紀念標誌。而單車褲就係特別為 10 周年而設計嘅,上面有齊 8 位 Racing Miku 嘅剪影,分為短褲同吊帶褲兩款,可惜並冇出埋手套。

不過呢批單車衫一啲都唔平,每件衫同褲都係售 14,040 日圓(已連稅,約港幣 $978 ), 8 款衫連 1 款褲就要 8 千 8 ,重未連運費,實在花費不少。不過呢批 Racing Miku 單車衫色彩鮮艷得嚟又唔會萌到面紅(因為個設計最後會製成真衫畀 Race Queen 著嘛),踩出街相當吸睛,粉絲絕對唔可以錯過機會。呢批單車衫而家喺 Good Smile Online Shop 接受海外預訂, 12 月出貨。

Good Smile Online Shop:按此

8 款 Racing Miku 複刻單車衫

Next Prev
2010 年版
2011 年版
2012 年版
2013 年版
2014 年版
2015 年版
2016 年版
2017 年版
Next Prev

Comments

comments

About 米奇

米奇
個趣派動漫迷、單車迷、眼鏡娘控,近年愛上了CAS音響和自組喇叭,自組喇叭均以魔法少女命名,現在使用的是マミさん的二路分音喇叭。追求在最少電源、最小組合和最少單元下的最佳音色。

Check Also

Hot Toys Rebel Base 登陸海港城 一齊走入千歲鷹揀Figure

Hot Toys 喺香港又有新 …