Home / 影視 / 影碟 / 《殺神特攻》4K Blu-ray 抵玩

《殺神特攻》4K Blu-ray 抵玩

型男奇洛李維斯近年嘅戲路比以往更闊,當中《殺神特攻》嘅演出最令人印象深刻,早排第二集上映更獲唔少好評,好多人都因此去追番第一集嚟睇,其實第一集舊年出 Blu-ray 果陣效果已經唔錯,可惜港版 Blu-ray 無用到Dolby ATMOS,而早排美版出番《殺神特攻》4K UHD Blu-ray,畫面有 HDR,音效亦支援 Dolby ATMOS,一套有齊 4K UHD Blu-ray 同普通版 Blu-ray,兩隻都有 Dolby ATMOS 音效,不過最緊要套碟夠平,旺角德發地庫賣 $165,平過好多其他 UHD Blu-ray 作品。

Comments

comments

About playit

playit
關於Playit.hk 一個「玩」字當頭的影音生活網誌!Playit.hk陪大家燃燒玩の魂! 玩齊熱門數碼消費品、視聽娛樂、電子產品! 從來沒有買不起的玩具,只差你何時喚醒玩の魂!

Check Also

【場料】鐵盒 4K UHD 兩百有找

巴頓知道依家好多人都寧願用網上串流睇戲,但直到今日實體影碟的聲畫效果仍然是最好。幸好發行商仍然推出鐵盒版的 Blu-ray 及 4K 影碟,且還有不少擁躉繼續支持,將鐵盒版的影碟當為珍藏品。