Home / 影音裝置 / 【場料】法國 Elipson Planet M 波仔喇叭四折唔使

【場料】法國 Elipson Planet M 波仔喇叭四折唔使

好多人覺得四四方方的喇叭老土之餘顏色又深,好難融入家居,而法國 Elipson 的 Planet M 波仔喇叭,就是廠方將早年推出的有源版本改為無源版本推出市場,用上 100mm 中低音及 20mm 高音同軸單元,喇叭外殼以玻璃纖維樹脂化合物製成,所以可做出黑、白及紅多種顏色,不過最有價值就係金色特別版,攞嚟做後置有型又好聲。旺角百寶利大廈聲耀全音做緊減價,一對原價 $4,990 減至 $1,880 ,四折唔使確實抵玩。

查詢:聲耀全音( 3188 1720 )

筆者:巴頓

Comments

comments

About playit

playit
關於Playit.hk 一個「玩」字當頭的影音生活網誌!Playit.hk陪大家燃燒玩の魂! 玩齊熱門數碼消費品、視聽娛樂、電子產品! 從來沒有買不起的玩具,只差你何時喚醒玩の魂!

Check Also

【場料】音色乾淨和暖 AR-M2 DAP 平七舊水

未打算換電視機想玩細件嘢,手提 DAP 就最啱後生仔。呢期 Acoustic Research 有款 AR-M2 都做緊減價。