Home / 影視 / 影碟 / 《特務戇 J :神級歸位》 4K UHD 好聲又好笑

《特務戇 J :神級歸位》 4K UHD 好聲又好笑

香港人多多少少都會對英國有些情意結,加上呢排英國脫歐問題又再成為國際焦點。不過巴頓當然唔會喺度講啲咁嚴肅嘅問題,只因今個星期要介紹《特務戇 J :神級歸位》 4K UHD ,巴頓多年以來都是戇豆先生的忠粉,縱使好多人會覺得佢演技太浮誇,但佢嘅演出每次都實在令人發笑。特務戇 J 系列來到第三集,雖然條橋大家都估到,不過今集玩咗好多近年大熱的科技產品,淨係睇戇 J 玩 VR 玩到出街都已經夠過癮。 4K UHD 的畫面銳利兼紮實,好多日光場景的立體感豐富,反派靚女及靚車已經係試機元素,再加埋 dts:X 音效表現神勇,簡單的小型爆破及環境聲全部收放自如,睇得開心又有得試機都值番晒!

筆者:巴頓

Comments

comments

About playit

playit
關於Playit.hk 一個「玩」字當頭的影音生活網誌!Playit.hk陪大家燃燒玩の魂! 玩齊熱門數碼消費品、視聽娛樂、電子產品! 從來沒有買不起的玩具,只差你何時喚醒玩の魂!

Check Also

《登月第一人》美版 4K UHD 低音澎湃

《登月第一人》呢套戲從太空人的角度去睇整個登月計畫,拍得頗為寫實而且都幾人性化,並不是一味吹奏美國有幾勁,巴頓覺得係近年幾值得睇的太空人電影。