Home / 樂活態度 / 由入門口一刻開始 Rock! Marshall 擴音機型鎖匙架

由入門口一刻開始 Rock! Marshall 擴音機型鎖匙架

對於 Rock 友嚟講,每一秒鐘都希望爆發激情。 PLUGINZ 呢款以 Marshall 結他擴音機造型嘅鎖匙架就等大家一入屋就有 Rock 嘅感覺。

呢款鎖匙架名叫「 PLUGINZ Marshall JCM800 STANDARD Jack Rack 2 」,以象徵 Rock Sound 嘅 Marshall 擴音機為造型,仲送埋四個電結他 Jack 線插頭畀你當鎖匙扣,裝喺屋企一入房插條鎖匙入去插頭度,仲以為自己入咗 Band 房。聖誕節送畀鐘意音樂嘅朋友,都係唔錯嘅選擇。

想買呢款鎖匙架,大家可以上 Amazon 搵下,美國 Amazon 而家賣緊 US$34.99 (約港幣 $274 )。


附有入牆螺絲

Comments

comments

About 米奇

米奇
個趣派動漫迷、單車迷、眼鏡娘控,近年愛上了CAS音響和自組喇叭,自組喇叭均以魔法少女命名,現在使用的是マミさん的二路分音喇叭。追求在最少電源、最小組合和最少單元下的最佳音色。

Check Also

大阪 VR 新體驗 VR ZONE OSAKA 全攻略

現在去大阪旅行還有個大家值得一去的地方,就是上年 10 月底新開設的 VR ZONE OSAKA 。在那裡大家可以駕駛初號機去打使徒,或坐上戰機決戰哥斯拉。筆者最近去了一趟,並為大家預備了詳細攻略,包大家唔會中伏!