Home / 影音裝置 / 【場料】買 HIDIZS AP80 鋁版音樂播放器送記憶卡
HIDIZS AP80 DAP

【場料】買 HIDIZS AP80 鋁版音樂播放器送記憶卡

呢期 DAP 市場的熱門話題總離不開 HIDIZS 的 AP80 ,事關呢部機仔的性價比實在不錯,外型小巧精緻兼造工不錯,加上九百蚊有找又有齊 DAC 雙向功能及支援 DSD 格式,仲內置 FM 收音機同計步器功能,真係入門 DAP 的不二之選。呢部機好多街舖都賣過千蚊,旺角友誠大廈十樓華仁影音賣八百幾蚊之餘仲有 32GB 記憶卡送,送完即止!心動嘅朋友要快手喇!

查詢:華仁影音( 2787 7992 )
筆者:巴頓

Comments

comments

About playit

playit
關於Playit.hk 一個「玩」字當頭的影音生活網誌!Playit.hk陪大家燃燒玩の魂! 玩齊熱門數碼消費品、視聽娛樂、電子產品! 從來沒有買不起的玩具,只差你何時喚醒玩の魂!

Check Also

【場料】 Pioneer XDP-02U 千五有找

Pioneer 的 DAP XDP-02U 對應最高 32-bit/192kHz WAV 、 FLAC 及 ALAC ,有齊 3.5mm 非平衡和 2.5mm 平衡耳機插頭,講功能同用料都真係唔錯。而家就有舖頭做緊清貨。