Home / 影視 / 電影 / Hottoys 復仇者聯『萌』

Hottoys 復仇者聯『萌』

qJmToKaWl56VqA

向來以製作極其精美而且高價模型的Hot Toys,在《復仇者聯盟:奧創紀元》上映後,推出第三波的Q版復仇者系列figure,

第一波裡有美國隊長與雷神,這次則是新增了Vision、黑寡婦、奧創、Tony Stark、奧創原形、Iron MK45和戰War Machine II。大眼睛和二頭身的身體,不管是威風的復仇者還是歹角們都變得萌起來了…

qJmToaGVl56Wpw

qJmToaSVl56WrA

qJmXoKKXl56eqg

 

Comments

comments

About Andrew

Andrew
自問周身刀 冇張利 (刀劍無眼,請勿試刀) 嘅 廣告業小混混…

Check Also

瘋狂劇透!Samuel Jackson、Audi 車廠連環爆《 Avengers 4 》劇情!

噚日先同大家講咗 Marvel 為咗觀眾可以入場之後先知劇情走向,《 Avengers 4 》嘅所有預告只會包含正片頭廿分鐘嘅內容,但官方嘅保密工夫做得再好,都係敵唔過演員同合作品牌把口 ww!